Βαλβέρδε: «Έπρεπε να σεβαστούμε το πρόγραμμα και τους οπαδούς»

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλβέρδε: «Έπρεπε να σεβαστούμε το πρόγραμμα και τους οπαδούς»

bet365

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα έδειξε πως δεν του άρεσε ιδιαίτερα η ιδέα της μετάθεσης της διεξαγωγής του clasico για τον Δεκέμβρη, καθώς το θεωρεί ασέβεια και προς τους οπαδούς των δύο ομάδων...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σίγουρα δεν ήθελε ν' αλλάξει η τοποθεσία του πρώτου ντέρμπι της φετινής σεζόν στη LaLiga απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν εξ αρχής κάθετα αντίθετος με τη μεταφορά του πρώτου clasico στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Βέβαια, αυτό που δήλωνε ήταν πως: «Πρέπει να σεβαστούμε το πρόγραμμα και τους οπαδούς που έχουν κανονίσει να βρεθούν στο γήπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αλλάξει η έδρα και θέλουμε να παίξουμε το ντέρμπι στο δικό μας γήπεδο».

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, ναι μεν θα γίνει το παιχνίδι στο «Καμπ Νόου», αλλά κατά πάσα πιθανότητα σε δύο μήνες από τώρα, αφού, η LaLiga ανέβαλε το ματς που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου.

Οι εντάσεις και οι διαδηλώσεις κατά της φυλάκισης των αυτονομιστών Καταλανών και η έκρυθμη πολιτική κατάσταση είχε μεγάλο αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο, με τους οπαδούς ανά τον κόσμο που είχαν κανονίσει το ταξίδι στη Βαρκελώνη να μπαίνουν πλέον σε διαδικασία νέου προγραμματισμού, πράγμα που μπορεί ν' αποδειχθεί πολύ δύσκολο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα