Η Μπαρτσελόνα θέλει το νέο αστέρι του ολλανδικού ποδοσφαίρου, τον Ντόνιελ Μάλεν (pic)

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα θέλει το νέο αστέρι του ολλανδικού ποδοσφαίρου, τον Ντόνιελ Μάλεν (pic)

bet365

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τα βήματα του επιθετικού της Αϊντχόφεν και της Εθνικής Ολλανδίας, Ντόνιελ Μάλεν και ήδη έχει ρωτήσει για την περίπτωσή του.

Ο 20χρονος Μάλεν αποτελεί το «κανόνι» του ολλανδικού πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει 10 γκολ στις εννιά πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie, ενώ ήδη έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ολλανδίας, σημειώνοντας και ένα τέρμα.

Ο Μάλεν είναι το νέο αστεράκι του ολλανδικού ποδοσφαίρου και ήδη σκάουτς από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν την πορεία του. Αυτή που έχει εστιάσει για τα καλά πάνω του, σύμφωνα με την εφημερίδα Sport, είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα αντικαταστήσει μελλοντικά τον Λουίς Σουάρες.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η Μπάρτσα έχει παρακολουθήσει τον Μάλεν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, έχοντας ρωτήσει για την περίπτωσή του τη διοίκηση της Αϊντχόφεν.

Ατζέντης του 20χρονου επιθετικού πάντως είναι ο Μίνο Ραϊόλα και αυτό μένει να φανεί πως θα μπορούσε να επηρεάσει τα πράγματα καθώς το καλοκαίρι ο Ιταλός μεγαλοατζέντης είχε βάλει εμπόδια στην Μπάρτσα για τον Ντε Λιχτ, με τον Ολλανδό στόπερ να καταλήγει στη Γιουβέντους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα