Ο Φαμπιάν Ρουίθ και η «χρυσή» λίστα για το κέντρο της Ρεάλ (pic)

Gazzetta team
Ο Φαμπιάν Ρουίθ και η «χρυσή» λίστα για το κέντρο της Ρεάλ (pic)

bet365

Ο Ισπανός μέσος της Νάπολι, Φαμπιάν Ρουίθ αποτελεί το τελευταίο όνομα που έχει προστεθεί στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου παραμένουν και οι Πογκμπά, Φαν ντε Μπέεκ και Έρικσεν.

Ουκρανία - Πορτογαλία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Εδώ και κάποιες μέρες το όνομα του Φαμπιάν Ρουίθ συνδέεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με την Μπαρτσελόνα, ειδικότερα από τη στιγμή που έχει αποκτήσει τελευταία θέση βασικού στην Εθνική Ισπανίας, στις τέσσερις πρώτες του συμμετοχές με τη φανέλα της «Ρόχα».

Σύμφωνα με τη Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 23χρονου Ισπανού μέσου της Νάπολι, ο οποίος δεν έχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Παρτενοπέι και το οποίο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023.

Η Ρεάλ από τα τέλη της περασμένης σεζόν έψαχνε παίκτη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου υπάρχουν οι Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος και Βαλβέρδε. Ο Φαμπιάν Ρουίθ αποτελεί ακόμα ένα λαμπερό όνομα που προστίθεται στη λίστα για το κέντρο των Μερένγκες. Σε αυτή τη «χρυσή» λίστα άλλωστε φιγουράρουν τα γνωστά ονόματα των Έρικσεν, Πογκμπά και Φαν ντε Μπέεκ, για τους οποίους η Ρεάλ προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε να αποκτήσει το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να έχει στα ραντάρ της τον Φαμπιάν Ρουίθ, για τον οποίο η Νάπολι το καλοκαίρι του 2018 είχε σπάσει τη ρήτρα πληρώνοντας στην Μπέτις το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα