Λεγανές - Λεβάντε 1-2

Gazzetta team
Λεγανές - Λεβάντε 1-2

bet365

Η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα γνώρισε νέα ήττα με 2-1 από τη Λεβάντε και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division.

Το ξεκίνημα της Λεγανές στη φετινή La Liga ήταν πολύ κακό και η κατάσταση δεν βελτιώνεται καθώς η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα γνώρισε ακόμα μια ήττα, την έκτη της σε οκτώ αγωνιστικές. Η Λεβάντε πέρασε με το νικηφόρο 2-1 από την έδρα της Λεγανές, η οποία παραμένει βυθισμένη στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εύστοχο πέναλτι του Μαρτί οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, σε μια φάση πάντως που ο Σιόβας δεν φαίνεται να βρίσκει τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 49', ο Καμπάνια με μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σοριάνο, ο οποίος εκτίμησε τελείως λάθος την τροχιά της μπάλας, διαμορφώνοντας το 0-2.

Στο 76' η Λεγανές μείωσε με τον Μπρέιθγουεϊτ σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα