«Σπόντες» Μέσι για τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα

«Σπόντες» Μέσι για τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
«Σπόντες» Μέσι για τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε τις... σπόντες του τονίζοντας πως στην Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει μια καλή βάση προπονήσεων, αν και πρόσθεσε πως τα συνεχόμενα ταξίδια δεν βοηθούν.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Αλκμάαρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 200+ ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αργεντινός άσος επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα και με ασίστ στο δεύτερο γκολ του Σουάρες βοήθησε την Μπάρτσα να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Ίντερ.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι πάντως ο Μέσι άφησε να εννοηθεί ότι οι προπονήσεις που γίνονται δεν είναι οι καλύτερες δυνατές αν και πρόσθεσε πως τα ταξίδια και τα συνεχόμενα ματς δεν βοηθούν ώστε αυτός και οι συμπαίκτες του να προπονούνται καλά.

«Όλοι έχουν δυσκολίες στην αρχή της σεζόν. Δεν έχουμε καλή προπονητική βάση και δεν το λέω αυτό για να ασκήσω κριτική. Είμαστε βαρείς, είναι λογικό όταν έχεις συνέχεια ταξίδια να μην προλαβαίνεις να προπονηθείς καλά. Είναι η αλήθεια. Είναι γεγονός. Αλλά είναι και αναγκαιότητα έτσι να οργανώσει τα παιχνίδια αυτά η ομάδα γιατί όλοι το κάνουν», ανέφερε ο Μέσι.

Όσον αφορά τη σχέση που υπάρχει μεταξύ των παικτών και της διοίκησης, λόγω και των πρόσφατων δηλώσεων από τον Πικέ, υπογράμμισε: «Είμαστε καλά. Δεν περάσαμε και τις καλύτερες στιγμές και γι' αυτό ήταν σημαντικό να κερδίσουμε τα ματς με Χετάφε και Ίντερ. Τώρα μας μένει η Σεβίλλη, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, για να είμαστε καλά στη διακοπή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα