Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ 0-2: Θυμήθηκε τη νίκη! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ 0-2: Θυμήθηκε τη νίκη! (vid)

bet365

Η Βαγιαδολίδ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της LaLiga και επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα που ανήκει στον Βραζιλιάνο, Ρονάλντο, γεύτηκε ξανά μετά από ενάμιση μήνα τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών, αν και ζορίστηκε αρκετά για να τους εξασφαλίσει στην αναμέτρηση της Κυριακής στη Βαρκελώνη.

Στο 26ο λεπτό ο Μίτσελ Ερέρο από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ και από το 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φερνάντο Καλέρο.

Λίγο πριν το τελευταίο εικοσάλεπτο, η Βαγιαδολίδ έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα με τον Χοακίν Φερνάντες, με το VAR να παρεμβαίνει και να υποδεικνύει το οφσάιντ.

Το VAR διόρθωσε άμεσα και τη φάση του 93' όταν εκείνος έδειξε πέναλτι με τη μπάλα να έχει χτυπήσει στο στήθος κι όχι στο χέρι ενός εκ των αμυνόμενων για τους νικητές, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις με τρομερό βολέ του Όσκαρ Πλάνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα