Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Χαμόγελα ενόψει ντέρμπι (vid)

Gazzetta team
Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Χαμόγελα ενόψει ντέρμπι (vid)

bet365

Η Ατλέτικο πέρασε με 0-2 από τη Μαγιόρκα, άφησε πίσω τις διαδοχικές γκέλες και το Σάββατο υποδέχεται τη Ρεάλ. Συνεχίζει αήττητη η Μπιλμπάο (1-1 στη Λεγανές).

Ηττα στη Σοσιεδάδ, ισοπαλίες εντός με Γιουβέντους, Θέλτα και γκρίνια για τον Σιμεόνε. Η Ατλέτικο δεν ήταν σε καλό φεγγάρι, αν και είχε ξεκινήσει με τρεις διαδοχικές νίκες στη La Liga. Κατάφερε όμως να περάσει με 0-2 από τη Μαγιόρκα και να βρεθεί ξανά έστω και για λίγο στην κορυφή της βαθμολογίας (σ.σ.: η Ρεάλ έπαιζε αργότερα).

Η κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα (26') και το τυχερό σουτ του Ζοάο Φέλιξ (64') χάρισαν το τρίποντο στους Μαδριλένους. Ενδιάμεσα (47') είχαν βέβαια σταθεί τυχεροί, καθώς οι γηπεδούχοι που έχουν τέσσερις ήττες σε πέντε ματς χωρίς νίκη, είχαν δοκάρι. Στο 77' αποβλήθηκε ο Μοράτα και χάνει το ντέρμπι του Σαββάτου με τη Ρεάλ.

Μαγιόρκα (Βιθέντε Μορένο): Ρέινα, Κάμπος, Βιλιέντ, Αγκμπενιένου, Σάστρε, Σεβίγια, Ντάνι, Μοχάμεντ (67' Πρατς), Κούμπο, Μπούντιμιρ (67' Αλεγρία), Λάγκο (62' Τραϊκόφσκι)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Φελίπε, Αρίας, Λόντι, Κόκε, Παρτέι (83' Γιορέντε), Σαούλ, Βιτόλο (57' Κορέα), Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγκο Κόστα (69' Μοράτα).

Ακόμα να χάσει...
Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποιεί η Αθλέτικ. Αήττητοι έχουν φτάσει στην 6η αγωνιστική οι Βάσκοι (3 νίκες), που έφυγαν με ισοπαλία 1-1 από τη Λεγανές. Ο Ραούλ Γκαρθία (59') έδωσε προβάδισμα στη Μπιλμπάο, αλλά δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Η Λεγανές παραμένει ουραγός με μόλις δύο βαθμούς, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας έμεινε στον πάγκο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα