Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 2-1: Τρίποντο με... αγωνία για Μέσι (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 2-1: Τρίποντο με... αγωνία για Μέσι (vid)

bet365

Στην πρώτη του φορά βασικός για φέτος ο Μέσι αποχώρησε με ενοχλήσεις, με την Μπάρτσα να νικάει 2-1 τη Βιγιαρεάλ, αλλά να μην πείθει ούτε τώρα.

Ολα άρχισαν τέλεια. Πρώτη φορά για φέτος βασικός ο Μέσι, πρώτη φορά μαζί η ελίτ στην επίθεση, πρώτη συνεργασία του για γκολ με τον Γκριεζμάν. Στην πορεία όμως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για την Μπαρτσελόνα. Ο ηγέτης της αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο και η ομάδα γενικότερα δεν απέδωσε καλά για ακόμα μία φορά. Τουλάχιστον, έστω και με το ζόρι, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Βιγιαρεάλ και να πάρει μία βαθμολογική ανάσα, καθώς προερχόταν από το πιο κακό ξεκίνημά της εδώ και 25 χρόνια.

Στο 6' ο Αργεντινός σούπερ σταρ εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκριεζμάν που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, σκοραρε με καρφωτή κεφαλιά στο οριζόντιο και μέσα (σ.σ.: ο 41ος συμπαίκτης που πήρε ασίστ από τον Μέσι). Στο 15΄η μακρινή τέλεια βολίδα του Αρτούρ άφησε άγαλμα τον Ασένχο και όλα φάνηκε να κλειδώνουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 30' ο Μέσι είχε ενοχλήσεις και στο ημίχρονο βγήκε αλλαγή, με τον φόβο του τραυματισμού να πλανάται ξανά πάνω από το “Καμπ Νόου”.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα (44'), η σουτάρα του Καθόλα είχε ξαναβάλει τους φιλοξενούμενους στο ματς. Στην επανάληψη ο Τερ Στέγκεν σταμάτησε τον Καθόρλα (48') και ο Φατί έξυσε το δοκάρι (80'). Τίποτ' άλλο δεν υπήρξε από σημαντικές φάσεις, με τους Μπλαουγκράνα να είναι τρομερά ασύνδετοι και να μπερδεύονται στις επιθέσεις τους. Η εικόνα δεν ήταν ούτε τώρα καλή, αλλά τουλάχιστον πήραν τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουν με προβληματισμό...

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Φίρπο, Μπουσκέτς, Σέρζι Ρομπέρτο (63' Ντε Γιονγκ), Αρτούρ, Μέσι (46' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν, Λουίς Σουάρες (77' Φατί)

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Πάου Τόρες, Ραούλ Αλμπιόλ, Πένια, Κιντίγια, Ιμπόρα, Ανγκισά, Οντιβέρος (57' Εκαμπί), Καθόρλα (77' Μπάκα), Τσουκβουέζε, Ζεράρ (68' Μόι Γκόμεθ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα