Μέσι: Φορτσάρει για επιστροφή με Ντόρτμουντ

Μέσι: Φορτσάρει για επιστροφή με Ντόρτμουντ

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Φορτσάρει για επιστροφή με Ντόρτμουντ

bet365

Το πρωί της Κυριακής, ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα και φορτσάρει για να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League και το ταξίδι στη Βεστφαλία για το ματς με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει ντεμπούτο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχοντας αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα από τον Αύγουστο.

Το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησε από τα επίσημα του «Καμπ Νόου» γι' ακόμα μια φορά την ομάδα του να φτάνει στο 5-2 επί της Βαλένθια και το πρωί της Κυριακής συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση ανεβάζοντας ρυθμούς για να τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε ενόψει Ντόρτμουντ.

Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα πρέπει να περιμένει κανείς πιθανή παρουσία του Ουσμάν Ντεμπελέ στην πτήση για τη Βεστφαλία, αφού, ο Γάλλος εξτρέμ ακολούθησε απλά μέρος του κανονικού προγράμματος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα