Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε 3-2

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε 3-2

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ του φορμαρισμένου Καρίμ Μπενζεμά πήρε μια αγχωτική νίκη με 3-2 στο βροχερό Σαντιάγο Μπερναμπέου επί της Λεβάντε και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Το σκηνικό στη Μαδρίτη ήταν βροχερό το μεσημέρι του Σαββάτου. Έτσι κι αλλιώς πριν τη διακοπή πάνω από τον πάγκο της Ρεάλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε δει να μαζεύονται... σύννεφα καθώς η κριτική προς το πρόσωπό του αυξανόταν λόγω των δύο ισοπαλιών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Primera Division. Οι απαντήσεις έπρεπε να δοθούν άμεσα και το εντός έδρας με τη Λεβάντε αποτελούσε χρυσή ευκαιρία για τους Μερένγκες, οι οποίοι με τον συνεχώς φορμαρισμένο Μπενζεμά (έπιασε τα 152 γκολ στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στη 19η θέση της λίστας των σκόρερ, τέσσερα πίσω από τον Πούσκας) έκαναν το 3-0 από το πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο αγχώθηκαν, για να πάρουν τελικά τη νίκη με 3-2.

Στο πρώτο μέρος εκτός από τη βροχή που έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγο Μπερναμπέου, σαν βροχή έπεφταν και τα γκολ. Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν 25 λεπτά, αλλά σε εκείνο το σημείο η κεφαλιά του Μπενζεμά ύστερα από τη σέντρα του Καρβαχάλ έδωσε τη λύση και άνοιξε το σκορ για τη «Βασίλισσα». Ο Γάλλος φορ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο στο πρωτάθλημα έγραψε στο 31' με όμορφο πλασέ το 2-0, για να έρθει στο 40' ο Καζεμίρο από κοντά και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν βγει το ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με την έναρξη του δευτέρου μέρους όταν στο 49' ο Μπόρχα Μαγιοράλ εκμεταλλεύτηκε μια ωραία μπαλιά από τα αριστερά τελειώνοντας όμορφα τη φάση. Ο Ζιντάν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έριξε στο ματς τους Μιλιτάο και Αζάρ, αλλά στο 75' άρχισε να ανησυχεί καθώς ο Μελέρο μείωσε με κεφαλιά σε 3-2! Όπως ήταν λογικό επικράτησε άγχος και δυσαρέσκεια, καθώς μερίδα των οπαδών άρχισε να σφυρίζει, ωστόσο οι Μαδριλένοι έστω και δύσκολα κράτησαν τη νίκη ως το τέλος, επιστρέφοντας στα «τρίποντα».

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος (60' Μιλιτάο), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Κρόος, Χάμες, Καζεμίρο (60' Αζάρ), Λούκας Βάθκεθ, Μπενζεμά (83' Γιόβιτς), Βινίσιους

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Αϊτορ Φερνάντεθ, Ντουάρτε (68' Μελέρο), Ποστίγο, Μιραμόν, Κλερκ, Ρούμπεν Βέζο, Ροτσίνα (68' Μαρτί), Καμπάνια, Βούκσεβιτς (56' Μπάρντι), Μοράλες, Μπόρχα Μαγιοράλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα