Η Βαλένθια απέλυσε τον Μαρθελίνο

Η Βαλένθια απέλυσε τον Μαρθελίνο

Gazzetta team
Η Βαλένθια απέλυσε τον Μαρθελίνο

bet365

Και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Βαλένθια αποτελεί ο Μαρθελίνο Τοράλ με τον Άλμπερτ Θελάδες να τον αντικαθιστά μέσα στις επόμενες ώρες.

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όπως αναμενόταν, η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόλυση του Μαρθελίνο από την τεχνική της ηγεσία, με τον Ισπανό τεχνικό να αποχωρεί από τις «Νυχτερίδες» έπειτα από δύο χρόνια και μερικούς μήνες.

Οι διαφορές με τη διοίκηση πάνω στη μεταγραφική πολιτική, που είχαν εντοπιστεί το καλοκαίρι και είχαν οδηγήσει τον Μαρθελίνο στην πόρτα της εξόδου τότε, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόλυσή του, ενώ και τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά.

Η Βαλένθια αποφάσισε να απολύσει τον Μαρθελίνο λίγο πριν από δύο σημαντικά παιχνίδια, όπως είναι αυτά με Μπαρτσελόνα και Τσέλσι που ακολουθούν σε Primera Division και Champions League. Την ίδια στιγμή αβέβαιο είναι το μέλλον του αθλητικού διευθυντή, Ματέου Αλεμάνι.

Αντικαταστάτης του Μαρθελίνο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Άλμπερτ Θελάδες, κάτι που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Ο 43χρονος πρώην άσος των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πάντως δεν έχει εμπειρία πρώτου προπονητή, έχοντας εργαστεί ως τεχνικός των μικρών Εθνικών ομάδων της Ισπανίας και βοηθός στον πάγκο της Ρεάλ πριν από ένα χρόνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα