Σέρχιο Ράμος: «Άξιος ο Φαν Ντάικ αν πάρει τη Χρυσή Μπάλα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σέρχιο Ράμος: «Άξιος ο Φαν Ντάικ αν πάρει τη Χρυσή Μπάλα»!

bet365

Βλέποντας πως πλέον έχουν αλλάξει οι εποχές και πως μπορεί κι εκείνος να κυνηγήσει την ύψιστη ατομική διάκριση, ο Σέρχιο Ράμος... στήριξε τον Φαν Ντάικ για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και τόνισε πως πλέον δεν υπάρχει μόνο Μέσι ή Κριστιάνο!

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας στο περιθώριο της πρώτης προβολής του ντοκιμαντέρ του, έδειξε ν' αναγνωρίζει στον Φαν Ντάικ όσα έχει κάνει ο Ολλανδός και την τεράστια συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του Champions League και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, τον στήριξε για την Χρυσή Μπάλα – ο Φαν Ντάικ αναδείχθηκε ήδη κορυφαίος αμυντικός του περασμένου Champions League και κορυφαίος ποδοσφαιριστής νικώντας τους Μέσι και Κριστιάνο – λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν καταφέρει να πάρει τη Χρυσή Μπάλα ο Φαν Ντάικ θα το έχει κάνει με την αξία του! Είναι σπουδαίος αμυντικός. Επειδή παίζουμε στην ίδια θέση, ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να το πετύχει. Πλέον φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ο Μέσι και ο Κριστιάνο, αλλά έχει ανοίξει ο δρόμος και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα