Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε ο Γιόβιτς, φόβος για την Παρί

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε ο Γιόβιτς, φόβος για την Παρί

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε ο Γιόβιτς, φόβος για την Παρί

bet365

Ακόμα ένας τραυματισμός για τη Ρεάλ, καθώς ο Λούκα Γιόβιτς απέκτησε μυικό πρόβλημα με την Εθνική Σερβίας και κινδυνεύει να χάσει την έναρξη του Champions League στο Παρίσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την προετοιμασία κιόλας έχει αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά περιστατικά τραυματισμών. Τώρα έγινε γνωστό ότι στο ιατρικό δελτίο θα προστεθεί και ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος μάλιστα είχε πρόβλημα και τον Ιούλιο. Ο 21χρονος επιθετικός μπορεί να μπήκε στο 87' στο ματς με τη Σερβία το Σάββατο για τα προκριματικά του EURO, αλλά πρόλαβε να αποκτήσει μυϊκό τραυματισμό. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το μέγεθός του, αλλά σίγουρα θα μείνει εκτός από το επόμενο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, ενώ λογικά θα χάσει και το σαββατιάτικο της Ρεάλ με τη Λεβάντε. Το θέμα όμως είναι ότι την ερχόμενη Τετάρτη οι Μαδριλένοι παίζει με την Παρί εκτός για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα