Τρεις με τέσσερις μήνες νοκ-άουτ ο Αραούχο!

Τρεις με τέσσερις μήνες νοκ-άουτ ο Αραούχο!

Gazzetta team
Τρεις με τέσσερις μήνες νοκ-άουτ ο Αραούχο!

bet365

Μεγάλο πλήγμα για τον Σέρχιο Αραούχο, ο τραυματισμός του οποίου αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρός, αφήνοντας τον εκτός για τρεις με τέσσερις μήνες από τις υποχρεώσεις της Λας Πάλμας.

Ο Αργεντινός άσος της Λας Πάλμας είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία πριν το ξεκίνημα της σεζόν και οι πρώτες εκτιμήσεις τον ήθελαν να χάνει απλά τα πρώτα ματς της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ωστόσο, η αποθεραπεία του δεν εξελίχθηκε καλά, και οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι η ζημιά είναι μεγαλύτερη. Το ιατρικό επιτελείο της Λας Πάλμας ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης για τα κακά μαντάτα και ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ αποκάλυψε ότι μέσα στο 2019 δύσκολα ο Αραούχο θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

«Δεν θα τον υπολογίζουμε για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Είναι η εκτίμηση την οποία μας γνωστοποίησαν σήμερα το πρωί. Εξαρτάται πλέον από την αποθεραπεία του. Ίσως να μπορέσει και να μείνει δύο μήνες. Του παρέχουμε τα πάντα για να αποθεραπευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα