Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ: Στα 170 εκατ. ευρώ η νέα πρόταση, καίγεται για ρευστό η Παρί

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ: Στα 170 εκατ. ευρώ η νέα πρόταση, καίγεται για ρευστό η Παρί

bet365

Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Παρίσι και έκανε προσφορά 170 εκατ. σε δύο δόσεις για τον Νεϊμάρ. Η Παρί δεν συζητάει ανταλλάγματα ή δανεισμό, αναζητώντας χρήματα για τον Ντιμπάλα.

Τη Δευτέρα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να ταξιδέψει στο Παρίσι και να κάνει την κατά τα φιανόμενα ύστατη προσφορά για τον Νεϊμάρ. Σύμφωνα με τη “Parisien” που είναι πολύ κοντά στην Παρί, η Μπάρτσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει 170 εκατ. ευρώ, αλλά σε δύο δόσεις (σ.σ.: τώρα και το επόμενο καλοκαίρι).

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι οι Παριζιάνοι είχαν έτοιμη τη δική τους αντιπρόταση για 100 εκατ. ευρώ και τους Ντεμπελέ, Σεμέντο ως ανταλλάγματα, μα φαίνεται ότι τελικά οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν μόνο μετρητά. Ο λόγος είναι ότι με τη σειρά τους φαίνονται να θέλουν να κινηθούν άμεσα για τον Πάουλο Ντιμπάλα και έναν τερματοφύλακα και εάν δεν πουλήσουν, εξαιτίας του
Financial Fair Play, δεν θα μπορέσουν να κάνουν τις δικές τους κινήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα