Λεγανιές - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Με ασίστ του Ζοάο Φέλιξ (vid)

Λεγανιές - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Με ασίστ του Ζοάο Φέλιξ (vid)

Gazzetta team
Λεγανιές - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Με ασίστ του Ζοάο Φέλιξ (vid)

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε δύσκολα 1-0 της Λεγανιές εκτός έδρας και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς της LaLiga. Ασίστ του Ζοάο Φέλιξ.

H Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, καθώς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Λεγανιές. Οι Μαδριλένοι πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμα ματς (με το ίδιο σκορ), αλλά και την πρώτη στο «Butarque» έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες. Η Λεγανιές το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό σε δεύτερο ματς. Καλός ο Σιόβας με σωστές τοποθετήσεις, αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Η Ατλέτικο είχε τον έλεγχο, ωστόσο τα βρήκε δύσκολα στο α' μέρος, μιας και η ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων «εγκλώβισε» τους Μαδριλένους. Κάποιες καλές στιγμές από Κόπε και Μοράτα δεν έφεραν αποτελέσματα, ενώ ο Ομπλακ είχε σωστές τοποθετήσεις σε προσπάθειες των Ροζάλες, Εράσο. Στην επανάληψη, η Ατλέτικο ήταν πιο ουσιαστική, ο Βιτόλο έδωσε ώθηση με την είσοδό του, αλλά και... γκολ. Στο 70' ο Ζοάο Φέλιξ έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Ισπανό και αυτός με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0.

Ατλέτικο Μ.: Ομπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Χιμένες, Ερμόσο (60' Βιτόλο), Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (89' Φελίπε), Παρτέι (70΄Γιορέντε), Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα