Αντούριθ: Νέο ρεκόρ... γηραιότερου σκόρερ στη Μπιλμπάο και «παρέα» με Μέσι

Αντούριθ: Νέο ρεκόρ... γηραιότερου σκόρερ στη Μπιλμπάο και «παρέα» με Μέσι

Κώστας Ζάλιαρης
Αντούριθ: Νέο ρεκόρ... γηραιότερου σκόρερ στη Μπιλμπάο και «παρέα» με Μέσι

bet365

Ο Άριτζ Αντούριθ σκόραρε με απίθανο τρόπο απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο 89', έσπασε το... δικό του ρεκόρ γηραιότερου σκόρερ στη Μπιλμπάο και είναι πλέον μαζί με τον Μέσι στις χρονιές που διατηρούν επαφή με τα δίχτυα στη LaLiga.

O αειθαλής στράικερ, πέρασε στο ματς της πρεμιέρας με τους «μπλαουγκράνα» στο 88ο λεπτό και δευτερόλεπτα αργότερα, με τρομερό ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 1-0 για τους Βάσκους, χαρίζοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ο Αντούριθ, στην τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο, έχοντας κλείσει αισίως τα 38 και έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, έκανε τρομερό ξεκίνημα και με το γκολ του, κατάφερε δυο πράγματα.

Πέρα από το «τρίποντο» στην ομάδα του Γκαριτάνο, έσπασε το δικό του ρεκόρ ως γηραιότερος σκόρερ της Μπιλμπάο στα χρονικά του συλλόγου, ενώ, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, είναι οι μοναδικοί που έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα σε 15 διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους στη LaLiga.

Ο Αντούριθ, έχει καταφέρει από την ηλικία των 30 και μετά να έχει σκοράρει 96 φορές, όντας πιο έμπειρος και με τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ενώ, πριν από την ηλικία των 30 ετών είχε πετύχει 54 τέρματα!

Σαν το... καλό κρασί που όσο «γερνάει» τόσο πιο απολαυστικό είναι, έτσι και ο θρύλος της Μπιλμπάο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα