Ατλέτικο Μαδρίτης: Οπαδοί συγκέντρωσαν 130.000 ευρώ για να φτιάξουν άγαλμα του Αραγονιές!

Κώστας Ζάλιαρης
Ατλέτικο Μαδρίτης: Οπαδοί συγκέντρωσαν 130.000 ευρώ για να φτιάξουν άγαλμα του Αραγονιές!

bet365

Εκπληκτική κίνηση από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης που κατάφεραν να ξεκινήσουν έρανο και να συγκεντρώσουν πολύ γρήγορα το ποσό που έπρεπε για να φτιαχτεί ένα άγαλμα στη μνήμη του Λουίς Αραγονιές. Ενισχύουν οικονομικά και Οργανισμό κατά του καρκίνου!

Οι φίλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης, θέλουν να δείξουν πως δεν ξεχνούν όσα πρόσφερε o εκλιπών στο ισπανικό ποδόσφαιρο (ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του Euro 2008 για να τη βάλει στο μονοπάτι των θριάμβων), αλλά και στην ομάδα τους, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής...

Ο Αραγονιές έχει γράψει τρομερή ιστορία με τους «ροχιμπλάνκος», τους οποίους υπηρέτησε στο χορτάρι από το 1964 έως το 1974 και από την άκρη του πάγκου σε τέσσερις διαφορετικές θητείες από το 1974 έως και το 2003.

Στην Ατλέτικο πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (1997), τρία Κύπελλα (1976, 1985, 1992), ένα Super Cup Ισπανίας (1986) και ένα Super Cup Ευρώπης (1975).

Οι οπαδοί του κλαμπ συγκέντρωσαν 130.000 ευρώ για να τα διαθέσουν στην καλλιτέχνιδα Αλίσια Ουέρτας ώστε να φτιάξει το άγαλμα, το οποίο θα τοποθετηθεί έξω από το Wana Metropolitano. Παράλληλα, θα ενισχύουν οικονομικά και Οργανισμό κατά του καρκίνου στη Μαδρίτη, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα