Φιλίπε Λουίς: Είπε αντίο στην Ατλέτικο και πάει Φλαμένγκο

Φιλίπε Λουίς: Είπε αντίο στην Ατλέτικο και πάει Φλαμένγκο

Κώστας Ζάλιαρης
Φιλίπε Λουίς: Είπε αντίο στην Ατλέτικο και πάει Φλαμένγκο

bet365

Ο Φιλίπε Λουίς σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, αποχαιρέτισε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ολοκλήρωσε δυο θητείες όντας ένας από τους καλύτερους που πέρασαν από το κλαμπ, επιβεβαιώνοντας και τη μετακίνησή του στη Φλαμένγκο.

Ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ που κατέκτησε τον τίτλο της LaLiga την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 προτού περάσει έναν κακό χρόνο στην Τσέλσι και επιστρέψει στη Μαδρίτη, κούνησε μαντήλι, οριστικά αυτή τη φορά, στους «ροχιμπλάνκος».

Έχοντας μείνει ελεύθερος με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, ο Φιλίπε Λουίς θέλησε να πει ορισμένα πράγματα στον αποχαιρετισμό του προς τον σύλλογο, τονίζοντας: «Είναι μια ημέρα χαράς για εμένα κι όχι λύπης. Ξέρω ότι έχω δώσει τα πάντα γι' αυτό το κλαμπ και έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από την παρουσία μου εδώ».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του πίσω στην πατρίδα του με τη φανέλα της Φλαμένγκο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι Flamenguista από μικρό παιδί. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση της αποχώρησής μου από την Ατλέτικο, αλλά πάντα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην πατρίδα μου».

Ο Φιλίπε Λουίς, πέρα από το πρωτάθλημα του 2014, πανηγύρισε δυο τρόπαια Europa League το 2010 και το 2014 υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα