Η Μπαρτσελονα ξαναπήρε πίσω τον Κουκουρέγια

Gazzetta team
Η Μπαρτσελονα ξαναπήρε πίσω τον Κουκουρέγια

bet365

Η Μπάρτσα ενεργοποίησε την οψιόν επαναγοράς, πλήρωσε τέσσερα εκατ. ευρώ στην Εϊμπάρ και πήρε πίσω τον 21χρονο αριστερό μπακ, Μαρκ Κουκουρέγια, τον οποίο οι Βάσκοι είχαν αγοράσει λίγες μέρες πριν.

Προκριματικά Champions League με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Παιδί της “Μασία” ο Μαρκ Κουκουρέγια βρέθηκε πέρσι δανεικός στην Εϊμπάρ, όπου έκανε εξαιρετική σεζόν. Η πρώτη χρονιά του στη La Liga ήταν γεμάτη με 31 αγωνιστικές (1 γκολ, 2 ασίστ) και πολύ καλές εμφανίσεις. Ετσι την 1η Ιουλίου, η Εϊμπάρ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των δύο εκατ. ευρώ και τον αγόρασε.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είχε με τη σειρά της είχε οψιόν επαναγοράς, την οποία με τη σειρά της ενεργοποίησε και τον έκανε ξανά δικό της. Η Μπάρτσα όμως πλήρωσε τέσσερα εκατ. ευρώ για τον 21χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος επιστρέφει στο “Καμπ Νόου”, λογικά ως ενίσχυση του Ζόρντι Αλμπα, που έβγαλε τη χρονιά μόνος του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα