«Ξεκίνησαν και οι διαπραγματεύσεις Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν για Νεϊμάρ»

Gazzetta team
«Ξεκίνησαν και οι διαπραγματεύσεις Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν για Νεϊμάρ»

bet365

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ μετά την προφορική συμφωνία που φαίνεται να έχει επέλθει με τον Βραζιλιάνο άσο.

Παραγουάη - Κατάρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το πρωί της Τρίτης η Sport αποκάλυψε την προφορική συμφωνία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στις συζητήσεις μεταξύ Μπάρτσα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτές σύμφωνα με τη Marca ξεκίνησαν, ωστόσο όπως τονίζεται, θα διαρκέσουν αρκετά, ίσως και βδομάδες, καθώς πρόκειται για ένα πολύπλοκο deal.

Από το στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα ακόμα δεν επιβεβαιώνουν την προφορική συμφωνία με τον Νεϊμάρ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια για την επιστροφή του στο Καμπ Νου έχει ήδη ξεκινήσει.

«Όπλο» της Μπαρτσελόνα στις διαπραγματεύσεις που έχουν αρχίσει αποτελεί φυσικά ο Βραζιλιάνος άσος καθώς επιθυμία του είναι να φύγει από την Παρί για να γυρίσει στους Μπλαουγκράνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα