Κουβέντα για Έρικσεν, υπερβολικές οι απαιτήσεις της Τότεναμ

Κώστας Ζάλιαρης
Κουβέντα για Έρικσεν, υπερβολικές οι απαιτήσεις της Τότεναμ

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν άργησε και φέρεται να έκανε την κίνησή του για μια πρώτη κουβέντα με την Τότεναμ για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Υπερβολικό θεωρεί ο πρόεδρος της Ρεάλ το ποσό που αξιώνουν τα «σπιρούνια»...

Σύμφωνα με την «AS», ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» είχε επικοινωνία με τον ομολόγό του από τον λονδρέζικο σύλλογο, Ντάνιελ Λέβι, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση με τον Δανό μεσοεπιθετικό.

Ο Έρικσεν έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με την Τότεναμ, δεν έχει ανανεώσει και ο Πέρεθ μετέφερε στον Λέβι τις σκέψεις του αλλά και ένα πρώτο σχέδιο που περιλαμβάνει περί τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας της Τότεναμ, φαίνεται πως ήθελε ν' αποφύγει το σενάριο πώλησης του παίκτη, τουλάχιστον προς το παρόν, αξιώνοντας περί τα 200 εκατομμύρια.

Για τον Πέρεθ, η απάντηση αυτή φάνηκε τρομερά υπερβολική, δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι...


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα