Σετιέν - Μπέτις: Λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει

Σετιέν - Μπέτις: Λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει

Gazzetta team
Σετιέν - Μπέτις: Λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει

bet365

Με νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Santiago Bernabeu αποχωρεί από την Μπέτις ο Κίκε Σετιέν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

100% Επιστροφή* χρημάτων Νάπολι - Ίντερ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μπέτις έκλεισε τη σεζόν με νίκη επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη αλλά τώρα θα πρέπει να βρει νέο προπονητή, αφού ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν. Την ανακοίνωση, μάλιστα, την έκανε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς στο Bernabeu, προλαβαίνοντας την επίσημη ενημέρωση του κλαμπ.

«Ισως δεν κατάλαβα όπως έπρεπε την ιδιοσυγκρασία του κλαμπ, της πόλης ή των οπαδών. Αυτό που θέλουν οι οπαδοί όλων των ομάδων είναι να νικάνε και όταν αυτό δεν γίνεται, ξέρουμε όλοι τι κλίμα υπάρχει για τον προπονητή. Μάλλον έπρεπε να καταλάβω καλύτερα την πόλη, την Μπέτις, το πάθος που υπάρχει. Οπως και να έχει, κρατάω τις αντιδράσεις και τις αγκαλιές των οπαδών για αυτά που έκανα στην Μπέτις και όχι όλα τα υπόλοιπα», είπε ο 60χρονος προπονητής, ο οποίος σε 94 ματς στον πάγκο των Σεβιγιάνων είχε 39 νίκες, 22 ισοπαλίες και 33 ήττες, ενώ οδήγησε πέρυσι την Μπέτις -για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια- στην έξοδο στην Ευρώπη.

Λίγη ώρα μετά, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου, το οποίο είχε διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2020.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα