Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 0-2

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 0-2

bet365

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η κάκιστη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκλεισε με ήττα τη χρονιά από την Μπέτις (0-2) μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γκέτεμποργκ - Χάμπαρμπι και σούπερ αποδόσεις στην Allsvenskan από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ό,τι αρχίζει άσχημα και εξελίσσεται το ίδιο κακά, ολοκληρώνεται τις περισσότερες φορές με τον πλέον απογοητευτικό τρόπο, και έτσι ακριβώς συνέβη στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε μια σεζόν που όλοι θέλουν να ξεχαστεί πολύ γρήγορα, οι παίκτες του Ζιντάν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για φέτος με ένα νέο κακό αποτέλεσμα στην εντός έδρας ήττα (0-2) από την Μπέτις.

Οι Βερδιμπλάνκος απείλησαν με τον Μορόν στο 24', ενώ η απάντηση για τη Ρεάλ ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με το δοκάρι του Μπενζεμά, σε ένα πρώτο μέρος με πολύ λίγες καλές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις κατάφερε να πιάσει τη Ρεάλ στον... ύπνο και αποδιοργανώνοντας την άμυνά της, ο Μορόν στο 61' άνοιξε το σκορ με κοντινό τελείωμα.

Στο 75' ο Χεσέ έγραψε το τελικό 0-2, με τους φίλους των Μαδριλένων να αρχίζουν να αποχωρούν από τον Μπερναμπέου απογοητευμένοι για ακόμα μια φορά φέτος.

Έτσι η σεζόν για τη «Βασίλισσα» έφτασε στο τέλος της, ενώ σε ενδεχόμενη νίκη της Μπαρτσελόνα αργότερα απέναντι στην Εϊμπαρ, η Ρεάλ θα τερματίσει 21 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή...

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Μαρσέλο, Νάτσο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Γιορέντε, Βαλβέρδε (69' Ίσκο), Ντίαθ (60' Ασένσιο), Μπενζεμά (76' Βάθκεθ), Βινίσιους

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Μαντί, Μπάρτρα, Φεντάλ, Φίρπο, Γουαρδάδο, Γουίλιαμ (91 Σίντνεϊ), Καπτούμ (68' Χεσέ), Λο Σέλσο, Γκερέρο, Μορόν (74' Τέγιο)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα