Ρεάλ Μαδρίτης – Γιόβιτς: Τον ανακοινώνει την επόμενη εβδομάδα

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Γιόβιτς: Τον ανακοινώνει την επόμενη εβδομάδα

bet365

Σύμφωνα με την AS η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να ανακοινώσει την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς από την Άιντραχτ την επόμενη εβδομάδα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αταλάντα - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Γιόβιτς. Σύμφωνα με την AS υπάρχει οριστική συμφωνία με την Άιντραχτ για τον Σέρβο επιθετικό, όμως οι δύο ομάδες θα περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθεί η σεζόν και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Οι Αετοί προχώρησαν στην αγορά του από την Μπενφίκα πριν λίγες εβδομάδες και τώρα ετοιμάζονται να τον πουλήσουν για ένα ποσό που θα αγγίξει τα 60 εκατ. ευρώ (η Μπενφίκα έχει ποσοστό μεταπώλησης 20%). Οι δύο ομάδες έχουν κάνει αρκετά deals τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείεται η Ρεάλ να παραχωρήσει και κάποιους δανεικούς στην γερμανική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα