«Άφησε Πογκμπά και έκλεισε Έρικσεν η Ρεάλ»

«Άφησε Πογκμπά και έκλεισε Έρικσεν η Ρεάλ»

bet365

Τηλεοπτική εκπομπή στην Ισπανία ανέφερε πως στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται πολύ κοντάσ την εξασφάλιση των υπηρεσιών του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ, από τη στιγμή που... δεν είδαν προκοπή με τις προσπάθειες που έκαναν για τον Πολ Πογκμπά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες ήρθαν στο φως από τον Εδουάρδο Ίντα στο «El Chiringuito», όπου κι έγινε λόγος για συμφωνία με τον Έρικσεν ώστε να μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της «βασίλισσας».

Οι «μερένγκες» φέρονται να παράτησαν την περίπτωση του Πολ Πογκμπά από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε τα 125+25 εκατομμύρια της προσφοράς που δέχθηκε, αφού αξίωνε τουλάχιστον 200 εκατ.ευρώ για τον Γάλλο χαφ.

Αυτό που απομένει για τον Φλορεντίνο Πέρεθ είναι να ετοιμάσει μια πρόταση στην οποία η Τότεναμ δεν θα μπορεί να πει «όχι» και θα ρισκάρει χάνοντας έναν από τους πιο σημαντικούς της ποδοσφαιριστές, λαμβάνοντας όμως το οικονομικό αντίτιμο για να βρει κάποιον ισάξιό του...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα