Ρεάλ Μαδρίτης – Κέιλορ Νάβας: Τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει

Ρεάλ Μαδρίτης – Κέιλορ Νάβας: Τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Κέιλορ Νάβας: Τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολογίζει

bet365

Ο Πέρεθ πήρε την απόφαση ότι θα στηρίξει τον Κουρτουά για Νο1 στην εστία και έτσι ο Κορταρικανός ειδοποιήθηκε πως πρέπει να βρει ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον ήθελε, προσπάθησε να μεταπείσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά ο πρόεδρος είχε πάρει την απόφασή του και ήθελε για Νο1 πορτιέρο τον Τιμπό Κουρτουά για την επόμενη σεζόν. Κάπως έτσι λοιπόν έπρεπε να λυθεί και το ζήτημα με τον Κέιλορ Νάβας και ο Ζιζού ανέλαβε να ενημερώσει τον 32χρονο πορτιέρο ότι θα πρέπει να αναζητήσει νέα ομάδα.

Ο κορυφαίος Κοσταρικανός τερματοφύλακας όλων των εποχών, θα αποχωρήσει λοιπόν δεδομένα από τη Μαδρίτη και λογικά θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπέτις την τελευταία αγωνιστική για ύστατη φορά με τα λευκά. Το κοινό του “Σαντιάγο Μπερναμπέου” αναμένεται να τον αποχαιρετήσει όπως του αξίζει, καθώς με τρεις κατακτήσεις Champions League, ένα πρωτάθλημα, τρία Μουντιάλ Συλλόγων και τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης σε πέντε σεζόν, συγκαταλέγεται στους καλύτερους που φόρεσαν ποτέ τα γάντια της Βασίλισσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα