Βαλβέρδε: «Ο Μέσι ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ»

Gazzetta team
Βαλβέρδε: «Ο Μέσι ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ»

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι παραμένει πολύ επηρεασμένος από τον αποκλεισμό στο Champions League από τη Λίβερπουλ και κάνει προσπάθειες να το ξεπεράσει.

Στο πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ στο Καμπ Νου, ο Λιονέλ Μέσι είχε δώσει ακόμα μια σπουδαία παράσταση στο κοινό της Βαρκελώνης βάζοντας την Μπαρτσελόνα με τα δύο γκολ που είχε σημειώσει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης.

Η φαουλάρα με την οποία πέρασε την μπάλα από το... μάτι της βελόνας για να τη στείλει στα δίχτυα του Άλισον θα μνημονεύεται και θα παρουσιάζεται στα highlights για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, η ρεβάνς του Άνφιλντ ήρθε σαν... χαστούκι για την Μπάρτσα, η οποία στο Μέρσεϊσαϊντ καθηλώθηκε από την κυρίαρχη Λίβερπουλ, γνωρίζοντας έναν βαρύ αποκλεισμό με 4-0. Κάτι που είχε βιώσει και μόλις πριν ένα χρόνο όταν τότε η Ρόμα ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά πετώντας τους Μπλαουγκράνα εκτός συνέχειας.

Στον Μέσι αυτός ο αποκλεισμός και με τον τρόπο που ήρθε στοίχισε αρκετά. Ο Αργεντινός άσος, όπως και όλοι στην Μπαρτσελόνα, θεωρούσαν σίγουρη την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας ως στόχο ένα μοναδικό τρεμπλ.

Όπως τόνισε ο Βαλβέρδε μετά το ματς με τη Χετάφε, ο Μέσι παραμένει πολύ επηρεασμένος από το γεγονός αυτό, κάτι που προσπαθεί να ξεπεράσει, παρά το ότι έχουν περάσει μέρες από εκείνη τη βραδιά του Ανφιλντ.

«Όλοι θα το ξεπεράσουμε, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο από ότι στην αρχή. Ο Μέσι ακόμα κάνει προσπάθεια να ξεπεράσει την πικρή ήττα από τη Λίβερπουλ. Όλοι ελπίζαμε ότι θα φτάσουμε στον τελικό του Champions League, όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό κυπέλλου και πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό», υπογράμμισε ο Βαλβέρδε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα