Χετάφε – Χιρόνα 2-0

Χετάφε – Χιρόνα 2-0

bet365

Η Χετάφε είναι αποφασισμένη να μη χάσει το εισιτήριο του Champions League από τα χέρια της και με τα γκολ των έμπειρων, Μολίνα και Άνχελ επιβλήθηκε 2-0 της Χιρόνα! Πολύ δύσκολα τα πράγματα για το σύνολο του Σακριστάν που... ακροβατεί στα χαμηλά.

Ο 37χρονος Μολίνα, με το 14ο προσωπικό του γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ο 32χρονος φορ, Άνχελ, έκριναν το παιχνίδι στο «Αλφόνσο Πέρεθ», διατηρώντας τη Χετάφε μέσα στην πρώτη τετράδα.

Στο 16ο λεπτό κι έπειτα από λάθος των φιλοξενούμενων στο χώρο του κέντρου, ο έμπειρος φορ πήρε την κάθετη μπαλιά, βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή κι εκτέλεσε σωστά για το 1-0.

Η Χιρόνα ανέβηκε και απείλησε μονάχα προς το φινάλε του πρώτου μέρους, όμως, έδειξε ξεκάθαρα πως υπήρχε διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες και η ήττα ήταν φυσικό επακόλουθο της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι.

Η ομάδα του Μπορνταλάς έχασε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να πάρει μια πολύ πιο άνετη και ήρεμη νίκη, ο Μολίνα στο 56' πέτυχε το δοκάρι σε μια φάση που όμως υποδείχθηκε τρομερά οριακό οφσάιντ, ο Μπρούνο είχε μια εξαιρετική κεφαλιά στο 69'. Εν τέλει το δεύτερο γκολ ήρθε στο 76ο λεπτό με το χαμηλό δεξί σουτ του Άνχελ!

Ο τελευταίος, έχασε άλλες δυο πολύ καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, αλλά νικήθηκε και στις δύο φορές από τον πορτιέρε της Χιρόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα