«Συμφώνησε με Έρικσεν η Ρεάλ» (pic)

Gazzetta team
«Συμφώνησε με Έρικσεν η Ρεάλ» (pic)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει βρει σε όλα με τον Κρίστιαν Έρικσεν και αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσει και η Τότεναμ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκινήσει την δημιουργία της νέας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει ξανά και στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η As η «βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία με τον Κρίστιαν Έρικσεν και πλέον αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η πρώτη κρούση στους Λονδρέζους είχε γίνει στα τέλη του 2018, με την Τότεναμ να ζητάει το ποσό των 250 εκατ. ευρώ! Πλέον, όμως οι απαιτήσεις της έχουν πέσει στα 150 εκατ. ευρώ, με την Ρεάλ να προσπαθεί να ρίξει και άλλο το ποσό.

Το συμβόλαιο του Δανού αστέρα με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2020 και ο ίδιος έχει αρνηθεί μέχρι στιγμής να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα