Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ολες οι βρισιές του Ντιέγκο Κόστα στον Χιλ Μανθάνο (pics & vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ολες οι βρισιές του Ντιέγκο Κόστα στον Χιλ Μανθάνο (pics & vid)

bet365

Ο Ντιέγκο Κόστα αποβλήθηκε στο 28' του Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο και ο διαιτητής που είχε σφυρίξει και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός κατέγραψε τα πάντα.

Κλασικός Ντιέγκο Κόστα. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αποβλήθηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα γιατί στο 28' έβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χιλ Μανθάνο. Ο ρέφερι, ο οποίος είχε σφυρίξει και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την Super League, κατέγραψε στο φύλλο αγώνα όλες τις βρισιές που πρόλαβε να του κατεβάσει ο Ντιέγκο Κόστα.

«Χέζω, πάνω στην πουτ@ν@ την μάνα σου που σε γέννησε» ήταν η πρώτη βρισιά του Ντιέγκο Κόστα η οποία φυσικά και ήταν υπεραρκετή για να αποβληθεί από τον Χιλ Μανθάνο. Ομως ο Ντιέγκο Κόστα δεν σταμάτησε εκεί. Οπως γράφει ο Μανθάνο, ο επιθετικός της Ατλέτικο του άρπαξε δύο φορές το χέρι, όταν ο ρέφερι πήγε να δείξει κίτρινη κάρτα στο 24 και στο 2 (σ.σ. Χιμένεθ και Γοδίν).

Αμέσως μετά την αποβολή του ο Ντιέγκο Κόστα συνέχισε τα... γαλλικά αποκαλώντας τον Μανθάνο «πουτ@ν@ς γιο», για να τον αρπάξει στο τέλος ο Πικέ και να του πει «αυτό θα σου στοιχίσει άλλα τέσσερα παιχνίδια».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα