Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 2-0

bet365

Δύσκολο 2-0 για τους Ροχιμπλάνκος στο εντός με τη Χιρόνα και το Σάββατο ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη, μήπως και μειώσουν από την κορυφή.

Πριν λίγες μέρες έπαιξε μπαλάρα και έριξε τεσσάρα. Υποδεχόμενη τη Χιρόνα όμως η Ατλέτικο ήταν εντελώς ανόρεχτη και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γκελάρει. Για να φτάσει στο 2-0 χρειάστηκε κάμποση τύχη και ένα υπέροχο τελείωμα του Γκριεζμάν στο φινάλε, με το οποίο βρήκε δίχτυα έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Το οριζόντιο δοκάρι του Κόκε (38') ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι γηπεδούχοι, ενώ ο Ομπλάκ χρειάστηκε σε δύο καλές περιπτώσεις. Στο 77' το VAR επικύρωσε το 1-0 με την κεφαλιά του Γκοδίν και στην τελευταία φάση του αγώνα (90'+4') ο Γκριεζμάν βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο και το κλείδωσε με όμορφη λόμπα. Η Ατλέτικο μείωσε στους επτά βαθμούς, περίμενε τι θα έκανε η Μπαρτσελόνα στη Βιγιαρεάλ και το ερχόμενο Σάββατο πάει να την επισκεφτεί...

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε):
Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένε, Φιλίπε Λουίς (65' Βιτόλο), Αρίας, Ρόδρι, Παρτέι (56' Κορέα), Κόκε, Σαούλ, Γκριεζμάν, Μοράτα (85' Χουανφράν)

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ιραϊθόθ, Εσπινόσα, Αλκαλά, Γκαρθία, Πόρτου (69' Λοσάνο), Πονς (84' Πονς), Αλέις Γκαρθία, Ντάγκλας Λουίζ, Πόρο, Ντουμπιά (78' Ρόμπερτς).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα