Κανονικά στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Κανονικά στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Κώστας Ζάλιαρης
Κανονικά στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα ο Μέσι

bet365

Παρά τις ενοχλήσεις τις οποίες φερόταν να έχει αποκομίσει από το φιλικό ματς της Αργεντινής με τη Βενεζουέλα, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε κανονικά το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα, την Τετάρτη.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» επέστρεψε στην «αλμπισελέστε» για πρώτη φορά έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, έπαιξε στην ήττα (3-1) από τη Βενεζουέλα στη Μαδρίτη και αποχώρησε, δίχως να πάρει μέρος στο δεύτερο ματς με αντίπαλο το Μαρόκο.

Μάλιστα, λεγόταν πως έχει παραπονεθεί για μυϊκές ενοχλήσεις που είχαν τρομάξει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, όμως, όπως φάνηκε και το πρωί της Τετάρτης όπου και ακολούθησε κανονικά το φουλ πρόγραμμα της προπόνησης των Καταλανών, είναι μια χαρά.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε και ο Λουίς Σουάρες που επανέρχεται σταδιακά έπειτα από τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στην αναμέτρηση με τη Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα