Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 2-0

bet365

Ο Ζιζού γύρισε, έριξε στη μάχη τα... δικά του παιδιά και εκείνα οδήγησαν τη Βασίλισσα στο 2-0 επί της Θέλτα, το οποίο οι Μαδριλένοι θεωρούν ως την επανεκκίνηση τους.

Κέιλορ Νάβας, Μαρσέλο, Ισκο. Αυτούς ξέρει καλύτερα, αυτούς εμπιστεύτηκε στην πρεμιέρα της επιστροφής του. Απαντες περίμεναν να δουν πώς θα εμφανιζόταν η Ρεάλ με τον γυρισμό του Ζινεντίν Ζιντάν κι εκείνος επέλεξε την «παλιά φρουρά», η οποία τον δικαίωσε. Οι Μαδριλένοι υποδεχόμενοι τη Θέλτα, έδειξαν διάθεση, είχαν φάσεις και έφτασαν σχετικά εύκολα στο καθαρό 2-0, κάνοντας αυτό που στο club είχαν οριοθετήσει ως restart στη σεζόν κι βρίσκεται στο τελευταίο τρίτο της αυτή.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε πάντως στους φιλοξενούμενους κι εκεί ο Κέιλορ Νάβας έδειξε ότι είναι σε σούπερ κατάσταση, βγάζοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μάξι Γκόμες. Στο 30' ο Μπέιλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με τη Ρεάλ να ζορίζεται στο α' μέρος να κάνει τελικές προσπάθειες. Στο 62' ο Μπενζεμά πέρασε την παράλληλη πάρε βάλε στον Ισκο κι εκείνος βρήκε δίχτυα εντός έπειτα από 10 μήνες στην πρώτη του φορά που ξεκίνησε βασικός στη La Liga από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Μπέιλ με το δεξί από το ύψος του πέναλτι (77') έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, κλείδωσε το τρίποντο και έστειλε την ομάδα του στο -9 από την κορυφή. Η εμφάνιση της Ρεάλ μπορεί να μην ήταν κάτι φοβερό, αλλά τουλάχιστον έβγαλε σοβαρότητα και δεν δέχτηκε γκολ στο σπίτι της έπειτα από εννιά αγώνες. Ο Ζιντάν είναι ξανά στον πάγκο της και όλα μοιάζουν ήδη καλύτερα...

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Οντριοθόλα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (77' Βαλβέρδε), Κρόος, Ίσκο (63' Θεμπάγιος), Μπέιλ, Μπενζεμά (82' Μαριάνο), Ασένσιο.

Θέλτα (Φραν Εσκριμπά): Ρουμπέν, Αραούχο, Χουνκά (3' Χεντ), Βάθκεθ, Κόστας, Γιουκουσλού (75' Μπελτράν), Λομπότκα, Μπουφάλ (67' Χιούλσαγκερ), Μέντεθ, Σίστο, Μάξι Γκόμες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα