Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ράμος ίσως πάρει εσκεμμένη κάρτα και με τη Χιρόνα για να παίξει στο clasico

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ράμος ίσως πάρει εσκεμμένη κάρτα και με τη Χιρόνα για να παίξει στο clasico

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος αντιμετωπίζει ανάλογο δίλημμα, όπως μεσοβδόμαδα απέναντι στον Άγιαξ, ενόψει της αναμέτρησης με τη Χιρόνα για την Primera Division.

Μεσοβδόμαδα ο Ράμος απέναντι στον Άγιαξ πήρε εσκεμμένα κίτρινη κάρτα ώστε να εκτίσει στη ρεβάνς της Μαδρίτης, η οποία μετά το 2-1 της Ρεάλ έχει έρθει στα μέτρα των Μερένγκες για την πρόκριση στην οκτάδα.

Η ενέργεια αυτή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, με τον Ράμος την ίδια στιγμή να αντιμετωπίζει ένα ανάλογο δίλημμα ενόψει της αναμέτρησης με τη Χιρόνα προκειμένου να σιγουρέψει τη συμμετοχή του στο clasico με την Μπαρτσελόνα στις 2 Μαρτίου.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ράμος τη δεδομένη στιγμή έχει τέσσερις κίτρινες στο πρωτάθλημα και μια κάρτα με τη Χιρόνα θα τον βγάλει εκτός από το επόμενο ματς με τη Λεβάντε και θα σιγουρέψει έτσι τη συμμετοχή του στο τεράστιο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Αντίθετα αν δεν «κιτρινιστεί», θα ρισκάρει να λείψει από το clasico, σε περίπτωση φυσικά που δεχθεί κάρτα την επόμενη αγωνιστική με τη Λεβάντε.

Μένει να φανεί, λοιπόν, αν ο Ισπανός στόπερ προσπαθήσει να δεχθεί την κίτρινη κάρτα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Χιρόνα ώστε να μην κινδυνέψει να χάσει το clasico.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα