«Η Μπαρτσελονα συμφώνησε με τον Γιόβιτς»!

«Η Μπαρτσελονα συμφώνησε με τον Γιόβιτς»!

Gazzetta team
«Η Μπαρτσελονα συμφώνησε με τον Γιόβιτς»!

bet365

Ολη η Ευρώπη θέλει τον Λούκα Γιόβιτς της Αϊντραχτ, με την τοπική της Φρανκφούρτης, «Frankfurter Allgemeine», να θεωρεί δεδομένο το deal της Μπάρτσα με τον Σέρβο επιθετικό.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Λουίς Σουάρες είναι 32 και αναπληρωματικός του δεν υπάρχει έστω για το rotation. Η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται επιθετικό, αν και μέχρι το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να... μακιγιάρει το κενό με τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Κάπου εκεί εμφανίζεται η «Frankfurter Allgemeine», η οποία θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία των Καταλανών με τον Λούκα Γιόβιτς, δίχως βέβαια να υπάρχει το ΟΚ της Αϊντραχτ.

Ο νεαρός σέντερ φορ έχει τρελάνει όχι μόνο την Μπουντεσλίγκα, αλλά και όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Με τα 18 γκολ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (13 πρωτάθλημα, 5 Europa League) έπεισε την ομάδα της Φρανκφούρτης, που αποκλείεται να μην πληρώσει την χαμηλή τελικά ρήτρα αγοράς του. Αυτή υπολογίζεται ότι βρίσκεται μεταξύ 6-12 εκατ. ευρώ και πρέπει να καταβληθεί έως το καλοκαίρι στην Μπενφίκα, από την οποία φέτος παραχωρήθηκε δανεικός.

Κάπου εδώ είχαν μπει στην κουβέντα όλοι οι μεγάλοι της Ευρώπης και πιο πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν ότι η Βασίλισσα ενδιαφερόταν κάτι παραπάνω από ζεστά για τον 21χρονο Σέρβο. Βέβαια η αξία του μέσα σε λίγους μήνες έχει εκτοξευτεί από τα δύο, στα 40-50 εκατ. ευρώ και ίσως και ακόμα περισσότερα. Μόνο που τώρα ακόμα πιο ζεστά δείχνει να το έχει πάρει η Μπάρτσα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα