Μπέτις – Χιρόνα 3-2

Gazzetta team
Μπέτις – Χιρόνα 3-2

bet365

Η Χιρόνα έκανε την ανατροπή μέσα στην έδρα της Μπέτις, αλλά οι Βερδιμπλάνκος με πέναλτι στο 94' γύρισαν ξανά το ματς, επικρατώντας με 3-2 και παραμένοντας κοντά στην πρώτη εξάδα.

Μπέτις και Χιρόνα ήθελαν να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το ματς στο «Βιγιαμαρίν» ήταν συναρπαστικό με τη Χιρόνα να ανατρέπει το σκορ πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο οι Βερδιμπλάνκος δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έκαναν το 3-2, παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη που τους κρατάει για τα καλά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο τέλος στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Μπέτις άνοιξε το σκορ στο 12' με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Τέγιο, ωστόσο η Χιρόνα, εκμεταλλευόμενη και τα λάθη της άμυνας των «Βερδιμπλάνκος» κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Αρχικά με τον Γκαρθία στο 36' και εν συνεχεία με τον Ντουμπιά στο 44', διαμορφώνοντας έτσι το 1-2.

Οι παίκτες του Σετιέν αντέδρασαν δέκα λεπτά σχεδόν μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν στο 54' ο Μορόν με ωραία προσωπική ενέργεια έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2. Η Μπέτις προσπάθησε και η υπομονή της έφερε καρπούς στο 94' όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κανάλες, γράφοντας έτσι με ένα συγκλονιστικό τρόπο το τελικό 3-2.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα