Έκλεισε Τοντίμπο για το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Έκλεισε Τοντίμπο για το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα

bet365

Τον 19χρονο αμυντικό της Τουλούζ, Ζαν Κλερ Τοντίμπο έκλεισε για το προσεχές καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που θα μετακινηθεί ως ελεύθερος στο «Καμπ Νόου».

Τότεναμ – Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Τοντίμπο ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Τουλούζ στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και έχει ήδη συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Καταλονία.

Ο Γάλλος στόπερ ανήκει στην Τουλούζ από το 2016 και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις αρχές της φετινής σεζόν, προτού κλείσει τα 19 του χρόνια, σε ματς απέναντι στη Μπορντό.

Συνολικά μέχρι και αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές, όλες με φανέλα βασικού...

Όπως τονίζει η Μπαρτσελόνα στην επίσημη ανακοίνωση, ο Τοντίμπο μπορεί να παίξει τόσο στην άμυνα, όσο και στο κέντρο, αφού σε επίπεδο τμημάτων υποδομής βρισκόταν περισσότερο στη μεσαία γραμμή παρά στα μετόπισθεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα