Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 0-2

bet365

Από το κακό, στο... χείριστο μπαίνει το 2019 για τους Μαδριλένους, με τη Σοσιεδάδ να τους κάνει το 0-2 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να τους αφήνει εκτός τετράδας. Φωνάζουν για δύο πέναλτι οι Μερένγκες.

Από το 2010, μόνο μία φορά το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μάζεψε λιγότερο κόσμο για τη La Liga, απ' ό,τι το απόγευμα της Κυριακής. Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι την επόμενη αγωνιστική εντός, οι οπαδοί της Ρεάλ θα απουσιάσουν ακόμα πιο μαζικά. Κόντρα στη Σοσιεδάδ οι Μερένγκες έδειξαν ότι όχι μόνο δεν αναμένεται βελτίωση για το 2019, αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν. Μετά την ισοπαλία στη Βιγιαρεάλ, τώρα γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τους Βάσκους και υποχρέωσαν το κοινό τους να γιουχάρει, ξεχνώντας όλα τα μεγάλα τρόπαια που αυτή η ομάδα τους χάρισε πρόσφατα.

Και ενώ όλα ξεκίνησαν ευχάριστα για τους γηπεδούχους με την παρουσίαση του ασημικού από το Μουντιάλ Συλλόγων, μόλις στο 3' ο Μερίνο ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καζεμίρο και ο Γουίλιαν Ζοσέ ευστόχησε στο πέναλτι. Το πέναλτι είχε σφυριχτεί στα 75 δευτερόλεπτα και ήταν το πιο γρήγορο φιλοξενούμενων εκεί μέσα στην ιστορία του πρωταθλήματος. Από εκεί και για όλο το ματς η Ρεάλ θα έτρεχε, αλλά δεν θα... έφτανε ποτέ. Ο Μπενζεμά έχασε άχαστο (10'), ο Ρούγι νίκησε Βινίσιους (15') και Σέρχιο Ράμος (66'), ενώ η σέντρα σουτ του Λούκας Βάθκεθ σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Ρεάλ ζήτησε δύο πέναλτι σε φάσεις με τον Σέρχιο Ράμος και τον Βινίσιους, με τον διαιτητή να τους το αρνείται και να μην παίρνει καν τη βοήθεια του VAR. Και ενώ η Βασίλισσα είχε μείνει να προσπαθεί να το γυρίσει με παίκτη λιγότερο από την αποβολή του Λούκας Βάθκεθ (61'), Η Σοσιεδάδ βρήκε ανοικτούς χώρους και ξαναχτύπησε. Ο Γουίλιαν Ζοσέ (83') σήκωσε γλυκά την μπάλα, ο Πάρδο το τελείωσε με κεφαλιά ολομόναχος και οι Βάσκοι που είχαν υπηρεσιακό προπονητή να κάνει ντεμπούτο, πανηγύρισαν έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τη Ρεάλ 5η, κάτω από την Αλαβές και μακριά από την κορυφή.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο (77' Ρεγκιγιόν), Καρβαχάλ, Καζεμίρο (57' Ισκο), Κρόος (80' Θεμπάγιος), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρούγι, Μορένο, Γιορέντε, Ελουστόντο (69' Θαλδούα), Μουνιόθ, Θουρουτούθα, Ιγιαραμέντι, Μερίνο (72' Πάρδο), Γιανουζάι, Ογιαρθάμπαλ, Γουίλιαν Ζοσέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα