Ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για Αζάρ η Ρεάλ!

Gazzetta team
Ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για Αζάρ η Ρεάλ!

bet365

H Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να μπει ξανά σε σοβαρές συζητήσεις για τον Αζάρ, αν και η Τσέλσι έχει στείλει... μήνυμα ανανέωσης στον Βέλγο.

Η Ρεάλ θέλει να κάνει την υπέρβαση τη νέα σεζόν και ο Εντεν Αζάρ είναι στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η «Βασίλισσα» έχει βρεθεί ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι για την απόκτηση του Βέλγου από την επόμενη σεζόν. Πάντως, οι Μπλε ζητούν περίπου 170 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, ποσό που οι Μαδριλένοι δύσκολα θα δώσουν μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2020. Παράλληλα, οι Λονδρέζοι έχουν στείλει το δικό τους... μήνυμα ανανέωσης στον 27χρονο «Η ομάδα είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο αμέσως, αλλά εξαρτάται από αυτόν αν θέλει να ανανεώσει ή όχι. Θέλω τον Αζάρ, αλλά μόνος αν θέλει κι αυτός να μείνει» τόνισε ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα