Ετσι γυρίζει ο Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Ετσι γυρίζει ο Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα

bet365

Τα σενάρια για τη μεγάλη επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα ολοένα και φουντώνουν, ωστόσο υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να γίνει η επίσημη κρούση των Καταλανών στην Παρί.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μπορεί ο Νεϊμάρ να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα; Τα σενάρια φουντώνουν και η ιστοσελίδα Goal. com στέκεται στις προϋποθέσεις για τη μεγάλη επιστροφή του Βραζιλιάνου. «Αν ο πόλεμος των αγωγών συνεχιστεί, θα είναι αδύνατο ο Νεϊμάρ να γυρίσει» τονίζουν από τoν ισπανικό σύλλογο. Εξάλλου, ο σταρ της Παρί ζητά 30 εκατ. ευρώ για την αποχώρησή του από τους Καταλανούς.

Πως θα επιστρέψει στο Καμπ Νόου; Η απόσυρση των αγωγών θα είναι το πρώτο βήμα. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος πρέπει να παραδεχθεί πως δεν είναι ικανοποιημένος στο Παρίσι και πως η επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα ήταν βιαστική. Τρίτο βήμα είναι να δεχθεί να μειώσει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, μιας και οι Καταλανοί δεν είναι σε θέση να δώσουν 30 εκατ. ευρώ. Αν οι σχέσεις αποκατασταθούν, τότε η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να προτείνει ως αντάλλαγμα τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί, προκειμένου να ρίξει την τιμή του Βραζιλιάνου σταρ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα