Ρεάλ και Adidas στη συμφωνία του... αιώνα για την φανέλα!

Ρεάλ και Adidas στη συμφωνία του... αιώνα για την φανέλα!

Gazzetta team
Ρεάλ και Adidas στη συμφωνία του... αιώνα για την φανέλα!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο, ωστόσο τα οικονομικά πάνε εξαιρετικά. Ειδικά μετά τη νέα συμφωνία του 1,1 δισ. ευρώ που είναι έτοιμη να υπογραφεί με την Adidas.

Χάντερσφιλντ – Φούλαμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να βρει τους πόρους για την ανακατασκευή του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος και ήδη το οικονομικό πλάνο έχει καταρτιστεί.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η Marca υπάρχει έτοιμη μια νέα δεκαετής συμφωνία με την Adidas για τη φανέλα, η οποία θα «τρέξει» από το 2020.

Με βάση τη συμφωνία αυτή, η Ρεάλ θα εισπράξει σε δέκα χρόνια το σούπερ ποσό του 1,1 δισ. ευρώ, πηγαίνοντας σε άλλο επίπεδο το ποδόσφαιρο στις εμπορικές συμφωνίες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Ισπανοί, θα είναι το συμβόλαιο του αιώνα και φυσικά θα κάνει τη φανέλα της Ρεάλ την πιο ακριβή παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα έσοδα της Ρεάλ Μαδρίτης συνολικά για τη σεζόν 2017-2018 έπιασαν το ποσό ρεκόρ των 751 εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 11% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα