Η προφητεία του Σουάρες τρεις μέρες πριν το clasico! (vid)

Η προφητεία του Σουάρες τρεις μέρες πριν το clasico! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η προφητεία του Σουάρες τρεις μέρες πριν το clasico! (vid)

bet365

Λίγα 24ωρα προτού... διαλύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και σκοράρει τρεις φορές στο clasico του «Καμπ Νόου», ο Λουίς Σουάρες είχε... ονειρευτεί το χατ-τρικ και δήλωνε πως θα το προτιμούσε από ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι...

Επιστροφή χρημάτων* στο Αουγσκμπουργκ – Μάιντζ και σούπερ αποδόσεις στη DFB Pokal από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ουρουγουανός στράικερ πρωταγωνίστησε το απόγευμα της Κυριακής για τη Μπαρτσελόνα απόντος του Λιονέλ Μέσι και σκόραρε τρις απέναντι στους «μερένχες», για να φτάσουν οι Καταλανοί με τη βοήθεια των Βιδάλ και Κουτίνιο στο 5-1.

Τρεις μέρες νωρίτερα, όπως δημοσιοποίησε η Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρες είχε ερωτηθεί αν θα προτιμούσε χατ-τρικ ή ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και είχε απαντήσει πως θα ήθελε να στείλει τη μπάλα τρεις φορές στα δίχτυα. Και το έκανε ο αθεόφοβος!

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε ετοιμάσει και το σχετικό μπλουζάκι για το νεογέννητο μέλος της οικογένειάς του, ενώ μάλιστα, όταν μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα ένα δημοσιογράφος στη Μεικτή Ζώνη του απένειμε τα εύσημα, ο παίκτης του απάντησε: «Σε ευχαριστώ, αλλά για ποιο από τα δύο το λες;» κάνοντας έμμεση αναφορά στο τρίτο του παιδί που ήρθε στον κόσμο λίγες μέρες πριν από το clasico.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα