Μπαίνουν γκολ και χωρίς αστέρες

Book-nomikarios Book-nomikarios
Μπαίνουν γκολ και χωρίς αστέρες

bet365

O Βook-nomikarioς παρατηρεί ότι το over 2.5 goals στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ πιάνει ιστορικά ταβάνι βάσει απόδοσης επειδή δεν είναι παρόντες οι 2 μεγάλοι σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ωστόσο και πάλι μπορεί να επαληθευτεί το σημείο αυτό.
Ποιός θα το έλεγε ότι θα έφτανε η ώρα που θα έπαιζαν Μπαρτσελόνα - Ρεάλ και θα προσφέρονταν το over 2.5 goals σε τιμές άνω του 1.50 ; Με Ρονάλντο, Μέσι και τόσους αστέρες επιθετικά σπανίως ξεπερνούσε το 1.25 ! Στο 1.53 ήταν το over 3.5 goals ! Σήμερα, ο τραυματίας Μέσι απουσιάζει, ο Ρονάλντο σκόραρε 2 φορές χθες για τη βέκια σινιόρα της Ιταλίας, και έτσι εκτοξεύτηκε στο 1.53 το over 2.5 goals στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Ισπανίας, ίσως και του ολόκληρου κόσμου. Μέσι, Ουμτιτί και Φερμάελεν έξω για την Μπαρτσελόνα, μη διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Καρβαχάλ για τη Ρεάλ. Δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιο η "βασίλισσα", μαύρα χάλια το λες μάλιστα, παρόλο που είναι ίδιος με πέρσι ο κορμός της. Σε περίπτωση βαριάς ήττας απόψε δύσκολα θα γλυτώσει ο κόουτς Λοπετέγκι. Ο κόουτς Βαλβέρδε πέρασε μια περίοδο αμφισβήτησης και δαύτος, αλλά ισχυροποίησε τη θέση του με κάποια θετικά results. Στα χαρτιά φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά όταν μια ομάδα έχει Μπενζεμά - Μπέιλ - Ίσκο μπροστά και Κασεμίρο - Μόντριτς - Κρόος στα χαφ, δεν την κοντράρεις ακόμα και αν δεν βρίσκονται μεταξύ τους. Το over 2.5 goals θα προτιμηθεί.
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ : MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -> OVER 2.5 GOALS (1.53)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΑΣ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).