Χάνει το clasico με αστείο τρόπο ο Βινίσιους...

Χάνει το clasico με αστείο τρόπο ο Βινίσιους...

Κώστας Ζάλιαρης
Χάνει το clasico με αστείο τρόπο ο Βινίσιους...

bet365

Ακόμα κι αν ήθελε ο Λοπετέγκι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, ο Βινίσιους αποβλήθηκε με χαζό τρόπο από το ματς της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ κόντρα στη Θέλτα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο clasico!

Αρσεναλ – Λέστερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος πέτυχε τρομερό γκολ με εκτέλεση φάουλ κόντρα στην ομάδα του Βίγκο, στο παιχνίδι της Καστίγια την Κυριακή, όμως, η ηλικία του και ο ενθουσιασμός του, πέραν του ότι του απέφεραν μια πρώτη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή και καυγά με τους αντιπάλους, τον οδήγησαν στην αποβολή για ανόητο λόγο.

Έχοντας ήδη «κιτρινιστεί», έπεσε για να εκμαιεύσει πέναλτι και ο ρέφερι τον τιμώτησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Μάλιστα, ο Βινίσιους αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο επεδείκνυε το σήμα της Ρεάλ στη φανέλα του και προκάλεσε αντιδράσεις από τους φίλους της Θέλτα!

Με αυτή την αποβολή, εκμηδένισε αυτομάτως τις πιθανότητες να πάρει μια θέση στην αποστολή της Ρεάλ για το clasico της 28ης Οκτωβρίου...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα