Μόντριτς: «Ποτέ συμπαίκτης με τον Μέσι, τα πάμε τέλεια με Ρονάλντο»

Gazzetta team
Μόντριτς: «Ποτέ συμπαίκτης με τον Μέσι, τα πάμε τέλεια με Ρονάλντο»

bet365

Το France Football δημοσίευσε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λούκα Μόντριτς, στην οποία ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ τονίζει ότι δεν θα παίξει ποτέ στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι, ενώ αποκαλύπτει ότι οι σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εξαιρετικές.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το γαλλικό περιοδικό France Football έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ολόκληρη τη συνέντευξη την οποία πήρε από τον Μόντριτς. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να απαντήσει αν θα ήθελε να παίξει μαζί με τον Μέσι κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα, με τον ίδιο να απαντά πως αυτό δεν θα συμβεί, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως η σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε εξαιρετικό επίπεδο παρά τα όσα έχουν γραφτεί.

«Παίζω εναντίον του Μέσι, όχι μαζί του. Φυσικά ο Μέσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, αλλά δεν θα παίξω ποτέ μαζί του», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας για τον Ρονάλντο: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Περάσαμε έξι χρόνια τέλεια στη Ρεάλ, κατά τα οποία αναπτύξαμε φιλία και πολύ σεβασμό. Τώρα έφυγε αλλά διατηρούμε επαφή, στέλνοντας ο ένας στον άλλο μηνύματα. Και παρότι κάποιοι νομίζουν ότι δεν είναι έτσι, μπορώ να πω ότι συνεχίζουμε να έχουμε καλές σχέσεις».

Επίσης, ο Μόντριτς ρωτήθηκε και για τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα ήθελε να είχε αγωνιστεί, αναφέροντας: «Πρώτα τον Μπόμπαν, είναι το είδωλό μου από την Εθνική. Μετά τον Ζιντάν, που είχα την τύχη να τον έχω προπονητή, και με τον οποίο ζήσαμε τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία της Ρεάλ, και κυρίως τις τρεις τελευταίες σεζόν κατά τις οποίες κατακτήσαμε το Champions League. Κάποιες φορές ο Ζιντάν έπαιζε μαζί μας και ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις την ποδοσφαιρική κομψότητά του. Θα μου άρεσε πολύ να ήταν συμπαίκτης μου στην ομάδα. Και ο τέταρτος είναι ο Ρονάλντο (σ.σ. ο Βραζιλιάνος)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα