Οι όμορφοι άνθρωποι της Αλαβές, κάνουν τον σύλλογο σπουδαίο (vid)

Οι όμορφοι άνθρωποι της Αλαβές, κάνουν τον σύλλογο σπουδαίο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι όμορφοι άνθρωποι της Αλαβές, κάνουν τον σύλλογο σπουδαίο (vid)

bet365

Το μήνυμα που έστειλαν οι οπαδοί της Αλαβές στο «Μεντιθορόθα», βιώνοντας μια τεράστια νύχτα με τη νίκη επί της Ρεάλ, βγάζει την απόλυτη υγεία που αποπνέει ο σύλλογος της Βιτόρια.

Τιούμεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι φίλοι της Αλαβές απήλαυσαν το παιχνίδι απέναντι στη «βασίλισσα» και η ποδοσφαιρική τους μοίρα, είχε επιφυλάξει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε μια μέρα που είχαν ετοιμαστεί ώστε να στείλουν το μήνυμά τους προς πάσα κατεύθυνση και πολύ περισσότερο προς τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

«Οι άνθρωποι κάνουν τον σύλλογο σπουδαίο, όχι οι τίτλοι» ήταν το μήνυμα που εκφράστηκε από τον κόσμο στην εξέδρα και το βίντεο που ετοίμασε το «Día Después» που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Movistar+, είναι το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο για την υγεία της Αλαβές, αποτελώντας και έναν λόγο για να... κερδίσει περισσότερους οπαδούς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα