Ράκιτιτς: «Όσοι ζηλεύουν τον Λούκα να πεθάνουν από την ζήλια τους»

Gazzetta team
Ράκιτιτς: «Όσοι ζηλεύουν τον Λούκα να πεθάνουν από την ζήλια τους»

bet365

Αγάπη μόνο από τον Ιβάν Ράκιτιτς ο οποίος είπε πως όσοι ζηλεύουν τον Λούκα Μόντριτς να πεθάνουν από την ζήλια τους.

Πιο ξεκάθαρη θέση υπέρ του Λούκα Μόντριτς για την κατάκτηση της φετινής Χρυσής Μπάλας, δεν θα μπορούσε να πάρει ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο συμπατριώτης του μέσου της Ρεάλ, παρότι παίζει στην Μπαρτελόνα όχι απλά επισήμανε πως ο φιναλίστ με την Εθνική Κροατίας στον τελικό του φετινού Μουντιάλ πρέπει να ξεπεράσει τους Ρονάλντο και Σαλάχ, αλλά τόνισε πως όποιος ζηλεύει τον φίλο του, να πεθάνει από ζήλια!

Αναλυτικά ανέφερε: «Ο Λούκα είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο “όπλο” στη La Liga. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο φέτος και εμείς οι Κροάτες είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν. Του εύχομαι να κερδίσει τον τελευταίο τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ακόμα (σ.σ. Χρυσή Μπάλα) γιατί το δικαιούται απόλυτα. Όσοι ζηλεύουν τον Λούκα, ας πεθάνουν απ’ τη ζήλια τους. Είμαι περήφανος για αυτόν και είμαι τόσο χαρούμενος όσο θα ήμουν αν κέρδιζα εγώ αυτούς τους τίτλους! Είμαστε μαζί στην εθνική ομάδα εδώ και 11 χρόνια, τον αγαπώ σαν αδερφό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να παραμείνει στην εθνική, δεν ξέρω τι θα αποφάσιζα αν είχε αποσυρθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα