Ξανά στην Guangzhou ο Παουλίνιο

Ξανά στην Guangzhou ο Παουλίνιο

Gazzetta team
Ξανά στην Guangzhou ο Παουλίνιο

bet365

Εναν χρόνο μετά τη απόκτησή του αντί 40 εκατ. ευρώ, η Μπαρτσελόνα έδωσε πίσω στην Guangzhou Evergrande τον Παουλίνιο με τη μορφή δανεισμού.

Πριν έναν χρόνο ο Βραζιλιάνος μέσος άφησε την Κίνα για να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα αντί 40 εκατ. ευρώ και τώρα επιστρέφει στην Guangzhou Evergrande. Οπως ανακοινώθηκε, ο 29χρονος θα παίξει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στο κινέζικο club και θα διπλασιάσει τον μισθό του. Στους Blaugrana αμειβόταν με 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο και πλέον θα παίρνει 15 εκατ. ετησίως, ενώ η option αγοράς του ορίστηκε στα 50 εκατ. ευρώ. Ο Παουλίνιο έπαιξε σε 34 αγώνες στην La Liga και 6 στο Κύπελλο με τους Καταλανούς στον δρόμο προς το double ενώ είχε και 9 παρουσίες στο Champions League. Στο Mundial ήταν βασικός στην Σελεσάο και σε πέντε αγώνες σκόραρε μία φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα