Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 2-2

Gazzetta team
Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 2-2

bet365

Η Σεβίλλη κατάφερε να βρει δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά και να πάρει τον βαθμό (2-2) από τη Βιγιαρεάλ, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της 6ης θέσης για την έξοδο στο Europa League.

Το ματς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» ανάμεσα στη Σεβίλλη και στη Βιγιαρεάλ ήταν μια μεγάλη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για την 6η θέση που δίνει ένα εισιτήριο στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Οι Σεβιγιάνοι μάλλον ήταν κουρασμένοι από το μεσοβδόμαδο ματς με την Μπάγερν, και όλα έδειχναν ότι θα έφευγαν με το κεφάλι σκυμμένο μένοντας με 0-2 πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο, μέσα σε τέσσερα λεπτά με τους Νολίτο και Ενζονζί γύρισαν από τον... θάνατο και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) που τους κρατάει μέσα στο παιχνίδι.

Σκόραρε ο Σανέ το πρώτο γκολ του αγώνα Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι φιλοξενούμενοι μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ράμπα στο 36', ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 68' με τον πρώην της Σεβίλλης, Κάρλος Μπάκα, ο οποίος μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Σεβίλλη όμως, που από το 62' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπεν Γεντέρ με δύο κίτρινες σε μια φάση για διαμαρτυρία, αντέδρασε. Μπορεί ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι Ασένχο να σταμάτησε το χτύπημα του Νολίτο στο 77' (σε μία φάση στην οποία και η Βιγιαρεάλ είδε τον Κόστα να αποβάλλεται), ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός της Σεβίλλης μείωσε από κοντά σε 1-2.

Στο 82' ο Ενζονζί με καλοζυγισμένο σουτ έφερε ανέλπιστα το παιχνίδι στα ίσια (2-2) και χάρισε την ισοπαλία στη Σεβίλλη, που παραμένει μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Βιγιαρεάλ στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Севилья – Вильярреал | Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα